Portefølje

Noen eksempler på nettsider vi har laget.

Restaurant

Vi samarbeidet tett med restauranten for å designe en visuelt innbydende og brukervennlig plattform som formidler restaurantens unike atmosfære og meny. Med fokus på mobilvennlighet, oversiktlig navigasjon og smakfullt design, har vi levert en nettside som gir en smidig opplevelse for besøkende og gjør det enkelt for dem å finne informasjon, bestille bord og utforske kulinariske fristelser som tilbys av restauranten.

Advokatfirma

Vi jobbet tett sammen med klienten for å skape en skreddersydd og funksjonsrik plattform som fremhever firmaets ekspertise, tjenester og kjerneområder. Med fokus på brukervennlighet, responsivt design og søkemotoroptimalisering, har vi levert en nettside som både tiltrekker og engasjerer potensielle klienter, samtidig som den styrker advokatfirmats digitale tilstedeværelse og merkevare.

Spa

Kunden er stolte av å presentere vår seneste prestasjon: en visuelt imponerende og innbydende nettside for deres spa. I samarbeid med spaet utviklet vi en sofistikert og elegant plattform som fanger essensen av deres avslappende og luksuriøse atmosfære. Med fokus på høykvalitetsbilder, harmoniske fargepaletter og intuitiv navigasjon, har vi levert en nettside som inviterer besøkende til å utforske spaets tjenester, fasiliteter og spesielle tilbud, samtidig som den fremmer en følelse av velvære og foryngelse som er kjernen i spaets merkevare.

Psykologitjenester

Vi arbeidet nøye sammen med klienten for å utforme en nettsted som reflekterer firmaets ekspertise, verdier og engasjement for kvalitet i psykologiske tjenester. Med fokus på tydelig informasjonsstruktur, etiske designprinsipper og brukervennlighet, har vi levert en plattform som gir potensielle klienter enkel tilgang til informasjon om terapitilbud, spesialiserte områder og ressursmateriell, samtidig som den styrker psykologifirmaets profesjonelle og omsorgsfulle merkevare.

Vi tar gjerne en prat om ditt prosjekt